-

"Det är en sak att kritisera invandringspolitiken (eller snarare integrationspolitiken) men en helt annan att stödja ett främlingsfientligt och hatiskt nazist-sympatisör-parti som SD, som inte bara vill att svenska folket ska vara homogent (att alla ska vara lika, till utseende och kultur) utan även att de få som kommer hit ska assimileras. (de tror med andra ord INTE på integrering)

De vill även att kristendomen ska införas i skolan igen och att genus ska strykas ur dagordningen. Vi ska inte bara bevara sverige svenskt utan även de gamla könsrollerna.

Dessutom vill de inskränka aborträtten för kvinnor (för de ska ju vara hemma och föda svenska barn. Fuck jämlikhet liksom) och rättigheterna för homosexuella. (för de är ju av samma skrot och korn som pedofiler tydligen) 

Inspelade möten visar när ungdomsförbundets styrelse och tillika SD's partiledare Jimmie Åkesson sjunger sånger som hyllar mordet på Olof Palme och andra rasistiska sånger. Jimmie Åkessons reaktion på inspelningarna när de släpps, är att han känner sig kränkt eftersom de har gjorts utan tillåtelse. Vad kan man säga?"

av: http://ladydahmer.blogg.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0